Werkbladen

Dekton

Een ultracompact en innovatief materiaal dat geen krassen maakt op keukengerei en door zijn hoge compactheid ook zeer hittebestendig is. Met een fantastisch kleurenpalet kan iedere klant hier een prachtige werkblad vinden. Met Dekton is het wel van belang dat je voorzichtig moet zijn met de botshoeken, ondanks het feit dat het volledig te repareren is.

Composiet

Composiet is een werkblad die is samengesteld uit een combinatie van natuursteen en kunststof. Wegens het feit dat dit werkblad wordt gemaakt met behulp van afvalkorrels, natuursteen samen met kunsthars en kleurpigmenten maakt dit het mogelijk voor de klant om te kiezen uit een ruim assortiment. Composiet brengt de volgende voordelen met zich mee voor de klant namelijk krasbestendig, hittebestendig, hoge stootvastheid en vlekbestendig.

Keramiek

Keramische werkbladen bestaan uit natuurlijke materialen die zijn geautoclaveerd en geperst. Keramische keukenwerkbladen staan bekend om hun matte en natuurlijke uitstraling. Keukenwerkbladen van keramiek zijn erg populair vanwege de praktische eigenschappen van het materiaal. De belangrijkste eigenschappen op een rijtje: niet poreus, krasvast, slijtvast en kleurvast.

Graniet

Graniet is duurzaam en wordt al eeuwenlang in keukens gebruikt. Met granieten aanrechtbladen geef je je bestaande of nieuwe keuken een unieke, luxe uitstraling. Graniet is de meest populaire natuursteen voor keukenwerkbladen. De belangrijkste eigenschappen op een rijtje: onderhoudsgemak, krasvastheid, unieke kleuren en designs en natuurlijke producten. 

Kunststof

Praktisch en leuk voor de portemonnee. Een kunststof werkblad is in ontelbaar veel kleuren leverbaar en is misschien wel het meest onderhoudsvriendelijke materiaal wat er op de markt is momenteel. Door de harde HPL laag is deze werkblad goed bestendigt tegen krassen en vlekken. Een pan even neerzetten bij het afgieten is geen probleem, maar laat de pan niet rechtstreeks van het vuur helemaal afkoelen op het werkblad.