Stalen deuren

Op maat gemaakte stalen deuren

Verander uw woning direct door die saaie binnendeur in uw interieur te vervangen voor mooie stalen binnendeuren op maat. De mooie, ranke profielen van de stalen deuren in combinatie met het glaswerk zorgen direct voor een betere doorkijk en meer licht en sfeer in uw woning. Onze stalen deuren worden geplaatst in een stalen kozijn en kunnen worden voorzien van diverse sluitingen en handgrepen.

U kunt alle modellen in ons stalen deuren assortiment personaliseren met de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden. Denk aan het type deur (taatsdeur, schuifdeur of scharnierdeur), het type glas en de handgreep

From $99

Stalen deuren in elke gewenste RAL kleur

Zwarte stalen binnendeuren en loftdeuren van staal zijn nu ontzettend populair, maar wist u dat u ook nog keuze heeft in andere kleuren voor uw nieuwe, stalen deur? Wij bieden zes standaard poedercoating kleuren voor onze stalen deuren aan. Daarnaast kunnen wij tegen een kleine meerprijs het profiel van de stalen deur in de gewenste RAL kleur leveren. Denk aan muisgrijs, bruin, mosgroen, beige, olijfgroen.. Het is allemaal mogelijk!

 

Doordat u uw stalen deur in elke gewenste RAL-kleur kunt laten uitvoeren, sluit uw nieuwe stalen deur op maat mooi aan op uw woonwensen en zal de deur mooi aansluiten bij uw huidige interieur. Dat is toch veel mooier dan een standaard, saaie binnendeur?! In onze sfeerimpressie kunt u verschillende kleuren en uitvoeringen van onze stalen deuren bekijken. En onze adviseurs denken natuurlijk ook graag met u mee over stalen deuren voor uw woning. Dankzij een ruime ervaring en productie in eigen fabriek kunnen wij uw nieuwe, stalen deur volledig naar wens maken.

De indeling van uw nieuwe, stalen binnendeuren

Omdat elke woning anders is, bieden wij verschillende modellen van onze stalen deuren aan. Het meest populaire model is de stalen deur met drie gelijkmatige vlakken die afgescheiden worden door de mooie, ranke profielen. Dat is echter niet onze enige optie. Wij hebben ook mooie stalen deuren met verticale vlakken of deuren met grotere (of juist kleinere) glazen vlakken. U kunt dankzij de ruime keuzemogelijkheid zelf de gewenste doorkijk, lichtinval en sfeer bepalen.

 

Tevens kunnen wij voor badkamers mooie stalen deuren met rookglas of melkglas leveren. Het licht vloeit mooi over tot achter de deur, maar u behoudt wel uw privacy omdat u de doorkijk in zekere mate blokkeert. Een stalen deur is voor elke ruimte een prachtige en functionele toevoeging