Onze merken

Quooker

 

Quooker, de kraan die tot alles in staat is! De keukenwereld kan zich niet meer zonder voorstellen. Quooker staat al jaren aan de top van de wereld wat betreft de ontwikkeling van waterkokende kranen. Naast koud, warm en kokend water van 100°C biedt de Quooker kraan ook nog eens gekoelde en bruisende water. Heerlijk glaasje bruiswater uit de kraan, instant kopje thee of een snelle start met het koken? Dan is de Quooker inderdaad echt iets voor jou, verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren.

Siemens

Technologie ontmoet design. Wees futuristisch en volledig voorbereid op morgen. Hoge kwaliteit en al tig jaren een van de grootste merken in de keukenwereld. Kies je voor Siemens, dan weet je zeker dat je geniet van kwaliteit en kookplezier met keukenapparatuur die slimme technieken combineert met geavanceerde designs.

Bosch

Bedienbaarheid stond bij Bosch voorop, maar ook aan het design is een hoop toewijding besteed. Bosch past met zijn volledig zwarte assortiment in vrijwel elke keuken van dit moment. Vatbaar en van hoge kwaliteit, het is al jaren een nietje in de keukenwereld.

Beko

Beko is een van de beste merken voor keukenapparatuur geworden. Dat heeft natuurlijk te maken met de uitstekende kwaliteit en betaalbaarheid van het toestel. Keukenapparatuur is ook gebruiksvriendelijk en uitgerust met de nieuwste snufjes, dankzij Beko’s toegenomen focus op innovatie in de afgelopen twee decennia. Met Beko heb je alles in je keuken met dank aan het ruime assortiment van dit merk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag je je af welk Beko toestel geschikt is voor jouw keuken? Kom dan gerust langs in onze keukenshowroom!

Bora

Bora kwam destijds op de markt om de kookdampen die naar beneden worden gezogen te bestrijden en ze zijn er behoorlijk goed in. Daarnaast onderscheiden de inductiekookplaten zich door een mooie design en hoge kwaliteit. Bora is inderdaad een merk van hoog geïntegreerde dampkappen. Kom gerust langs dan stellen we het voor in onze showroom! In 2022 werd het assortiment van Bora uitgebreid met de nieuwe BORA X BO. De nieuwste technologie stoomoven voor perfecte kook- en bakresultaten.

Miele

Miele is al vele jaren toonaangevend op het gebied van keukenapparatuur en maken hun slogan zeker waar: Miele, er is er geen betere! Met mooie producten en een ruime keuze in hun assortiment is Miele een merk voor klanten die kwaliteit in een hoog vaandel zetten in hun keuken.

Neff

Een merk voor de echte liefdevolle chefs. Met hun innovatieve verborgen en uitschuifbare ovens wisten ze veel klanten te overtuigen. Neff is altijd op zoek naar ideeën waar de gepassioneerde chefs echt iets aan zouden hebben, en ze willen je creativiteit in de keuken stimuleren. Neff was vroeger een echt ovenmerk, maar nu maken ze van alles. Het nieuwe Neff-assortiment is perfect voor moderne keukens waar vaak grote hoeveelheden voedsel wordt genuttigd.